Type Case Study
Client Willow Valley
Deliverable Welcome Center Displays, Signage

New Welcome Center Creates a Lasting First Impression for Multiple Generations

The Situation

The team at Lancaster, PA-based continuing care retirement community, Willow Valley, recognized the need to renovate its Welcome Center to create a superior first experience for prospects visiting the campus to learn more about its home and lifestyle options.

Strategy

The Creating Results team conducted extensive research of the needs, desires and aspirations of current and future Willow Valley residents. Recognizing that the heavily Silent Generation populous would soon be joined by the incoming Baby Boomers, the team set forth designing a center that would appeal to multiple generations. 

Solution

Creating Results and Willow Valley’s agreed upon approach involved incorporating both traditional and multimedia displays to guide prospects on their journeys through the Welcome Center. Multimedia screens lined the curved back wall and introduced the broad product offerings, lifestyle, amenities, rich programming and impressive Cultural Center.

Results

Willow Valleys decision to partner with Creating Results and renovate its Welcome Center enhanced the in-person experience for prospects and better showcased why the community is a leader and innovator in senior living.

DOWNLOAD THE FULL CASE STUDY